Aiga> Tala Fou> E uiga i le Piezoericcerorc Buzzer

E uiga i le Piezoericcerorc Buzzer

October 10, 2024
O se Piezooric Banker , masani ona lauiloa o se Piezo Buzzer, o se tamai eletise eletise e maua ai le leo pe a pasia se eletise. O le upu "Piezoerictric" e faʻasino i mea totino o mea faʻapitoa e gaosia ai se eletise eletise i le tali atu i le faʻafitauli o le vaifofo, ma le vice.
O loʻo faʻaaogaina tele sina faʻaputuga o Pizoo i totonu o tusitusiga ona o a latou faʻamalosi tele E masani ona latou faʻaaoga i masini e pei o uati, meataʻalo, taʻaloga eletise, telefoni feaveaʻi, ma isi isi masini komipiuta feʻaveaʻi.
O le faʻagaioiga o se prozo buzzo bozzer aofia ai le faʻaaogaina o se suiga o loʻo i ai nei (acro) faʻailoga i ona tulaga. O lenei Tulafono faʻailoga mafuaʻaga o le Piezoopracerer Crassic i totonu o le Buzzers e faʻavasega i se taimi faʻapitoa, o le a iʻu i le gaosiga o leo.
E i ai ituaiga eseese o Byzo Blozzers , ua uma ona fuafuaina mo ni taimi faʻapitoa ma isi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o fai phzo buzzers lelei mo le tuʻuina atu o lagona maualuga mo le tuʻusaʻo mo leo poʻo leo, aʻo isi e ono fuafuaina mo leo maualalo.
A faʻaaogaina se Byzo Barzzer , e taua le maitauina e manaʻomia ai se tele volmage voltage i gaioiga saʻo. Peitaʻi, o lenei vāega taua e mafai ona faʻaititia i le faʻaaogaina o se faʻasalalauga tetee, lea e fesoasoani foi e faʻatapulaʻaina le tafega i le taimi nei ma puipuia faʻaleagaina le tele o taimi nei. O le filifiliga o le lessorr tratum e faʻalagolago i le Buzzer's Spect ma le Toupu manaʻomia poʻo le voluma.
Faafesootai matou

Author:

Ms. Kate Yin

E-mail:

kate@elechs.com

Phone/WhatsApp:

17368917820

Faʻailoa Mea
Kamupani Tala Fou
You may also like
Related Categories

Imeli i lenei tagata faʻasoa

Mataupu:
Telefoni feavea'i:
Imeli:
Savali:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Faafesootai matou

Author:

Ms. Kate Yin

E-mail:

kate@elechs.com

Phone/WhatsApp:

17368917820

Faʻailoa Mea
Kamupani Tala Fou
O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu